Bittert

Så bitter bitter BITTER. Jag tänker inte avslöja/hänga ut någon. Men kan säga att söndagen var skit, varpå gårdagen var snäppet värre (eftersom jag hade lite förväntningar). Kan även avslöja att inte inte kan påstå mig trivas med livet just nu. Så jävla bitter är jag. Så bitter att jag faktiskt ifrågasätter hela min excistens som den idag ser ut. (jag menar absolut inte min plats på jorden)
Min fråga är: Vad är det jag (inte) gjort för att förtjäna detta?
Jag försöker inte ändra på någon, bara få bekräftelse på att jag faktiskt betyder något, att det jag gör betyder något. Klarar man inte av att visa det närsomhelst, ta då förFAN chansen när resten av sverige visar det för någon.

SÅ JÄVLA BITTER.
Med all rätt.

Värme

Äntligen (peppar peppar) ser värmen ut att komma. Just nu har vi 14 grader i skuggan och det är alldeles lagom egentligen i maj månad. Har suttit och stirrat på resor i flera veckors tid men just idag känner jag inget behöv alls. Men i höst/vinter blir det endå en resa, när och var har vi inte bestämt än..

Många tankar på samma gång

Tro det eller ej, men min underbara sambo tog med sig Wilma och åkte på sista babysimmet. Jag blev inte bara förvånad utan även otroligt stolt. ♥

Läste precis en väns blogg om hur det smärtar när man lämnar på dagis och barnet blir ledsen. F hade perioder när han var liten då han blev riktigt ledsen när man lämnade honom. Jag visste inte hur jag skulle hantera det och det var så sjukt jobbigt. Jobbigt att inte kunna skaka av sig det och jobbigt att se honom ledsen. Även om han inte är min biologiska son älskar jag honom och skulle gå genom eld för hans skull. Just då kunde jag för allt i livet inte tro att jag skulle uppleva någon värre smärta.
Att se sitt barn gråta hysteriskt, vara riktigt sjuk, eller när man saknar dom. Det är riktig smärta. Smärta jag aldrig trodde fanns. Det finns inget jag inte skulle kunna göra för mina barn (alla tre). Men när de är ledsna då raseras hela min värld. Att föda barn är ingen smärta ens i närheten av hur det känns att se sitt barn lida på ett eller annat vis.

Sista badet

Som jag skrivit innan gick jag på babysim med Melina och har alltid sagt att jag ska göra det med mina barn. Så det var en självklarhet att jag skulle det även med Wilma. Idag var sista gången för oss, och W är långt ifrån lika mycket vattendjur som M var. Men de är olika individer och jag älskar det faktum att de inte är så lik varandra. Faktiskt. Tycker det är lite tråkigt dock att vi bara kunde gå 5 av 8 gånger, och att det ska vara så dyrt att jag avstår från att gå fortsättningen. Men men, det får bli simskola när de blir större istället!


Måndag!

mms_img958152846 (MMS)

Måndag!


Sju

Sju ynka dagar kvar sedan drar jag. Igår var en tung dag hemma så jag sa (ironiskt) till A att när jag åkt kanske jag inte kommer hem igen (självklart kommer jag hem igen). Det ska bli så otroligt skönt så ni anar inte! 7 dagar, det kommer gå så fort! Jag har planer nästan varje dag och jobbar fre-sön (ska också bli skönt att komma igång där). Men att få åka iväg och bara vara jag i tre dagar, bara vara Kattis och inte mamma Kattis. (ska vi tumma på ingen barn-snack, Madde?) Jag har längtat sedan maj 2011 efter denna resa och bannemej vad jag ska shoppa!!!


För er som missat så går resan till Ullared!

Britax Kidfix Emilia

Det är ingen nyhet att Melina är lång (jaja det var ett jäkla tjat). Att ha långa ben och sitta bakvänt i bilen går inte riktigt ihop. Trots att vi har en stor kombi (V70) så får Melina knäna under hakan och det är långt ifrån bekvämt. Nog för att hon alltid tyckt illa om att vara fastspänd, men nu gick det bara inte längre. För någon vecka sedan vände jag på stolen tillfälligt då jag var tvungen att byta bil en stressig morgon, men det har funkat så bra att vi inte bytte tillbaka. Helst av allt hade jag haft henne bakåt åtminstone över sommaren, men det blev som det blev. Vi kände dock att det bästa var att köpa en bilstol som är gjord för att vara framåtvänd med isofix-fäste så den håller sig på plats när hon hoppar i/ur bilen. Så förra helgen var vi på Babyproffsen och provade ut en, Britax Kidfix. Hade kollat lite på internet innan så visste att vi skulle tjäna nån 100-lapp på att beställa den. Vi hittade denna på kampanj för 1795kr hos barnvagn.se ist för 2295kr i butik.


Black velvet

Jag är ingen finsmakare när det kommer till kaffe, jag köper alltid det billigaste och har inga problem att dricka snabbkaffe om det finns. Kaffe som kaffe. Tycker inte jag känner skillnad heller. Idag var det provsmak av Zoegas nya karaktär Black Velvet på ICA Maxi när vi var där. Trött som vanligt tackar jag inte nej till kaffe. Jättegott! Köpte hem en förpackning och har precis druckit en stor kopp. Tips till er som dricker kaffe!


Stor vs liten

Jag kommer ihåg att Melina var så stor när hon var liten. Kändes inte alls som en bebis trots att hon inte ens var ett år. Att hon började gå tidigt gjorde knappast saken bättre, utan då kändes hon, om möjligt, ännu större. Och så är det än idag, att hon känns så stor. Nu är hon inte alls tjock eller överviktig på något vis men däremot väldigt lång. stl 104 är precis lagom (på gränsen till för liten på vissa plagg) och då fyller hon inte 3 förrän om en månad.
Wilma däremot är min lillbebis. 7580g vägde hon idag 10 månader gammal. Kan utan problem gå med henne på armen, men det är klart att det blir tungt efter en stund och hon är inte gärna stilla. Men vad jag vill komma fram till; två helt underbara töser med samma mamma och samma pappa men ändå så olika.
Mammas prinsessor!