Nu får det vara nog

Jag vet att det varit mycket tjat om W och hennes vattkoppor, men det är så jävligt. Det sägs att ju mindre man är desto lindrigare är det. Det stämmer inte! Melina hade ca 25-30 koppor över hela kroppen. Wilma har över 100 och det har ploppat upp nya på armar och ben under dagen. Hon han över 40st bara på ryggen ovanför blöjkanten, minst 14 bakom vänster öra och ca 30 i panna/ansikte/hårbotten. Plus mage armar och ben. Igår ringde jag 1177 för att höra om det verkligen inte finns något läkemedel för ingen huskur hjälper särskilt. Hon hittade något från A Derma och eftersom klockan var efter 21 var det bara Cura apoteket (ICA Maxi) som var öppet. Jag ringde och kollade om de hade det hemma men icke, däremot hittade hon nåt annat Poxclin, ett skum man smörjer in kroppen med. Andreas fick åka och köpa det med detsamma och vi använder det med jämna mellanrum, och jag vill tro att det lindrar lite åtminstone. Men nu får det vara nog. Nu räcker det! Läser på sida efter sida om info, hur länge det ska hålla på. Man kan få omgångar med koppor i 4-5 dagar och man är sjuk 7-10 dagar. Nu har W fått omgångar med koppor i 5 dagar, nu vill jag inte ha fler! Nu får det bannemej vända!


Jennie & Grodorna

Nämen stackarn vad hemskt det ser ut :(

Jag hade bara två st koppor då jag var "liten". En på magen och en på ryggen. Så jag kan inte föreställa mig hur det där ska klia auochMina barn har inte fått ännu, får se hur det blir för dom.Skickar lite krya på styrkekramar2012-03-1708:40:42
URL: http://jennieskoglund.blogg.se/
Tant H

Men lillstumpan! Mitt hjärta blöder för er! Hade jag kunna gjort något eller hjälpa till hade jag gjort det direkt! KRAM!

2012-03-1820:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0