Lite snack

Bloggar för det mesta från mobilen så det blir inte så mycket text utan mest bilder. Sådant jag vill kunna gå tillbaka och läsa. Inte det att jag äter så mycket onödigt att jag gått upp 3kg och återigen har 8kg kvar till målvikten. Inte att jag återigen är förkyld denna vinter. Inte att Melina hat varit i sitt esse denna morgon och gjort mer djävulskap än på de tre senaste dagarna. Jag vill kunna gå tillbaka och kika på hur underbara mina barn var/är, hur mycket jag älskar dom och att inga dåliga dagar någonsin kommer ändra på det.

Melinas vattkoppor börjar försvinna. Har bara sett en som sett ut som en blåsa under hela tiden, resten har varit röda prickar/knottror. Hon har kliat sönder två stycken, en bakom örat och en på höften. Men hon har inte gnällt många gånger att det kliar eller gör ont. Hon är så duktig och jag är så stolt! Men så har hon inte alls många koppor. !0 på magen, 10 på ryggen, tre på hakan och ca 5 på benen/fötterna. 
Jag hoppas att Wilma smittats så vi är klar med eländet sedan. Visst är det jobbigt att måsta stanna hemma dag ut och dag in med barnen, men vi passar på att vara ute på gården istället. Wilma sover medan jag och Melina gör något hon vill. Igår satt hon i vattenpölen och lekte.

Men hur länge måste hon stanna hemma från dagis? Hon har som sagt ingen vattkoppa kvar utan alla är skorpor och som jag förstår det när jag läser på 1177.se så ska hon inte smitta längre. Men självklart kommer hon bli hemma imorgon. Det är nästa vecka jag funderar på.. Står att man vanligen blir frisk efter en vecka, det är på söndag.

Johanna

Men jag är exakt likadan!!!! Jag har typ tröstätit istället och fått mer ångest. Henke är inte heller så stöttande.. kan köpa hem chips och sånt ändå för han vill ha... men jag har insett att det finns bara en person som kan göra nåt åt det här och det är ju jag. Valet är mitt.Åh, har ni haft vattkoppor? Fuskigt. Skulle jag också vilja att Milton fick.

2012-03-0110:49:26
URL: http://jordi.blogg.se/
pia och ludde

Läkarna brukar rekommendera att man håller barnen hemma 10 dagar när dom har vattkoppor. Men kolla med dagis, dom kanske säger annat. Skönt att hon är bättre iaf :)

2012-03-0119:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0