Måndagmorgon

Jag tycker det är måndag väldigt ofta numer, hinner inte riktigt njuta av helgen innan den är slut. Men det är skönt med vardag och skönt med rutiner.

Jag och Andreas satt och planerade lite ledigheter igårkväll. Nu är det bestämt att jag ska jobba 75% i juni och han är pappaledig. Sedan är jag mammaledig juli-augusti igen. Förhoppningsvis kommer Wilma in på ett bra dagis i augusti, annars kommer jag att stanna hemma längre. Jag måste även jobba någon helg i maj. Känns helt ok, är ju långt dit!
Jag har strykit resan till legoland, känner att de pengarna måste vi lägga på utsidan huset. Däremot kommer vi åka till Leksand sommarland. Har sagt det flera sommrar men nu ska det verkligen bli av! varje sommar vi varit dit har det regnat och då har vi struntat i att betala in oss. Dalarna på sommaren är ju nästan ett måste! Har varit där nästan varje år sedan jag var 14 och tyker det är lika mysigt och vackert varje gång.

Sist men absolut inte minst blir det Ullared och Gekås i maj! Jag och förhoppningsvis några trevliga brudar! Eller ja, jag åker ju inte om ingen vill/kan följa med. Vilket jag hoppas! Hojta till om du är sugen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0