I valet och kvalet

De som känner mig vet att jag är lite av en "missbrukare" vad det gäller barnvagnar. Till Felix hade vi Brio sitty, en sulky (liknande carena easy) och en enkel paraplyvagn (sedan hade ju han en duovagn han med som bebis, men nu menar jag de jag och A har köpt till honom). Melina hade en emmaljunga duo edge, carena easy och en teutonia kombivagn (åldre modell, skulle ha som sovvagn på dagis men de började sova inne på hennes första dag) och nu en emmaljunga scooter. Wilma har en Babytravel Milano (duo) plus att vi har en Babytravel Dublin syskonvagn. Nu är jag/vi sugna på en Chicco liteway. En perfekt paraply/resevagn med låsbara swivelhjul och nästan fullt liggläge. Jollyroom kör t.o.m söndag en kampanj att om man köper något annat, vad som helst, får man köpa den för endast 995kr (ord.pris ca1595kr). Vår tanke var då att köpta tillbehörspaketet för 295kr som består av bygel, regnskygg samt mugghållare. Det blir då 1290kr för hela kalaset och då slipper man även frakten. Nästan för bra för att motstå tycker jag! På så sätt kan vi behålla emmaljungan till sommaren och ha den som "ordinarie" vagn och köpa till en ståbräda till den. Ska fundera tills Andreas kommer hem (är ute och provkör en bil) sedan får jag se hur vi gör. Jag sa att det var en bra deal, han sa att vi behöver faktiskt en sådan vagn!


Den röda skulle då få flytta hem till oss.


Uppdaterar 22:04
Vagnen är påväg hem till oss!

Mli

Ja vi var till lenar, Anders som han heter. Han har bilder kvar sedan måååånga år tillbaka :) Han är jätte duktig ju, speciellt med barn :)

2012-02-2421:23:31
URL: http://mlish.se
SVENSKK - Mamma till Jamie

Gillar alla kampanjer som kommer och går! :) Måste dock säga att den där vagnen inte alls var någon höjdare. Nu är ju smaken olika (du kanske tycker om den) men vi testade en sådan när vi var i Turkiet och den kändes inte alls stabil. Är svårt att sätta något omdöme på den då man kanske själv måste testa den men jag skulle nog kört på en annan vagn faktiskt. Tyckte den kändes skakig när man körde, kände varenda gruskorn, inte så speciellt mjuk osv. Enda plus som jag kan ge är handtagen. Det var rätt skönt!Vi funderar dock på en Emmaljunga Scooter S (med svängbara hjul fram). Är det den ni har eller är det den vanliga? Om ni har S, vad tycker ni om den? Vi har Emmaljunga City Cross just nu vi..

2012-02-2421:38:12
URL: http://svenskk.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0