Tillbaka till jobbet

Nu är mammaledigheten slut, extraveckan ledigt blev VAB och på måndag ska allt vara "som vanligt" igen. Pappa jobbar, mamma jobbar, barnen på dagis & i skolan. Holy crap, var tar tiden vägen!? Det var ju bara nyss jag satt i soffan och grät för att lilla W inte ville komma när vi trodde. beräknad 7/7, trodde 1/7 men föddes 2/7. 1 juli 2011 var den längsta dagen i mitt liv. Nu är det snart 14 månader sedan och W har börjat dagis.
På tisdag gör jag min första riktiga arbetsdag sedan 3 maj 2011. det har varit en låååång låååång ledighet.
Mitt schema i höst blir alldeles lagom. Kommer att jobba 92% fram till 31/12, vilket gör att jag blir ledig var 6e vecka. Perfekt! Och eftersom mammaledighet berättigar till betald semester har jag även 2v sådan jag måste ta ut. Det har varit klart länge att vi skulle ta en resa i höst/vinter och eftersom det såg ut att bli i nov hade vi siktat in oss på Teneriffa. Men nu ska vi se om vi kan sikta in oss på mitten av oktober istället och eventuellt åka till cypern. Någon som varit där och har tips? Eller har tips på något annat bra (och varmt) resmål i oktober? Alla tips är välkomna! Kriterier är:
*Familjehotell
*Barnklubb
*Barnpool
*Nära stranden
*All inclusive
Vi ska vila upp oss. Semester och vila. Familjetid. Jag lääängtar!

Johanna

Åh jag vill till teneriffa!! Vi har sagt att vi ska åka dit nästa år men med vår ekonomi så lär det aldrig bli av.. :S

Svar: Men du får tänka på att om du ska börja jobba snart kommer ekonomin se bättre ut. Egentligen skulle vi behöva gör så mycket annat för de pengarna men jag känner att jag är värd att åka. Egentligen är det väl en prioriteringsfråga här hemma och vi är långt ifrån överrens, men jag vinner alltid tjurig som jag är :PJag hoppas att det löser sig och ni kan åka!
Katarina Bergkvist

2012-08-2720:37:52
URL: http://jordi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0