Jävla skit(väder)!

När vi äntligen blir fri snön kommer regnet. Jag är så less på detta väder nu! Så länge det är sånt här väder orkar jag inte ta tag i varken promenader, träning eller kost och därmed går jag runt i den onda cirkeln och mår dåligt och tröstäter. Fuckit! känner jag bara. Är så otroligt less på att känna såhär och vara såhär, otroligt less på mig själv som aldrig tar tag i det. "det är bara att bestämma sig", jomen visst, walk a mile in my shoes säger jag bara. Melina är hemma och vaken ca 4h på eftermiddagarna och sedan är jag helt galet slut och trött. Självklart skyller jag inget på henne, tvärtom! Om jag hade varit i bättre form hade jag orkar med mer och inte alls varit lika trött i kroppen som jag idag är. Jag får skämnmas. Och tro mig, det gör jag!

Så, nu har jag spytt ur mig det. Nu ska jag tänka positivt igen. Jag hoppas allt vänder ikväll när jag ska åka på AW med härliga kollegor.

Johanna

Sv: Joo Milton blev jättestor när Li föddes. Det kändes nästan äckligt och groteskt att lägga honom på skötbordet och byta bajsblöja. :D

2012-04-2613:47:16
URL: http://jordi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0