Kan inte låta bli

att bli upprörd när jag läser vissa saker.
Efter att på nära håll ser vad vissa galna morsor kan ställa till med skulle jag aldrig utsätta varken mina barn eller deras pappa för en maktkamp eller vårdnadstvist enbart för egen vinning eller personliga åsikter. Skulle det däremot handla om att någon av barnen far illa skulle jag inte tveka en sekund!
Ett barn behöver båda sina föräldrar, om den möjligheten och intresset finns.Detta inlägg är inte ett dömande inlägg gentemot Anna bakom bloggen annasara.net. Detta är ett resultat av känslor som uppstår när jag blir påmind om vad jag varit med om i mitt liv. Jag lägger mig inte det minsta i hennes liv eller beslut och önskar att ni kunde göra detsamma mot mig. Jag skulle aldrig uttala mig om henne, eller någon annan jag inte känner för den delen.
För att räta ut de missförstånd om uppstått. Nästa gång får man mer än gärna vända sig till mig direkt om man har några funderingar.

Detta är min ventilationsplatta där jag i min enkelhet skriver av mig, mina tankar och känslor och delger mina nära bilder på vårt liv.

MVC V30+0

Blodtryck: 119/65
Blodvärde: 112
Glukos: 4,2
SFmått: 30cm
♥ljud: 150slag/minut


Så.. Idag har jag gått 30+0 veckor, det betyder 9v och 6dagar till beräknat datum den 7 juli. Var på MVC idag och fick tider för resterande möten. Kan inte förstå vad fort tiden gått den här gången! Har redan gått 3 fjärdedelar och det är inte alls långt kvar tills 4 blir 5. Spännande! Ser fram emot förlossningen lika mycket som när jag väntade Melina, utan en gnutta nervositet. Men den hinner komma krypande den också så småningom. Bebis har dessutom vänt sig neråt men är långt ifrån fixerad så kan fortfarande vända sig igen. Melina fixerade sig tidigt men det sägs att andra barnet inte alltid fixerar sig förän det är dags för att komma ut. Vi får se!
Fogarna kämpar på, eller jag kämpar på med fogarna. Idag har jag varit väldigt orörlig och klumpig, men helgen som var kunde jag göra nästan vad som helst utan att känna av foglossningen. Det kommer och går vilket jag uppskattar väldigt eftersom jag halva graviditeten med M knappt kunde röra mig alls. Jag har ju faktiskt kunnat jobba fullt ut den här gången. Gör mina sista två arbetspass måndag-tisdag till veckan, sedan har jag fått graviditetspenning beviljat från FK. Utan strul dessutom, man tackar!

Har inga förslag på namn än och börjar känna att det börjar bli dags att fundera på det seriöst. Vi, Andreas och jag, ska försöka komma fram till 3 namnförslag var för både pojke och flicka, och därefter komma överrens. Det är verkligen svårare andra gången. Namnen vi hade sist känns inte alls rätt den här gången. Jättesvårt! Så om ni har några fina förslag är alla välkomna, men de måste låta bra ihop med Felix & Melina.

Puma till min puma


Hello Kitty

Melina behövde en dagiskeps för jag vill inte ha hennes fina rosa Hello Kitty-keps i sand-lera-vattenpölar på dagis. Så idag åkte vi på birsta, Milla o jag, för att köpa just en sådan. Den måste ju fortfarande vara fin, och rätt för henne. Efter många provade kepsar fick det bli denna. (svart måste vara perfekt att ha på dagis!?)


89,90kr på Lindex


Sockerchock

Jag överlever tack vare otaliga sockerchocker varje dag. Annars skulle jag somna, jag har ingen ork och är alldeles matt. Men tack och lov har jag bara 6 dagar varav TRE arbetsdagar kvar, sedan får jag gå hem med graviditetspenning. Fick brevet igår från FK att de godkänt min ansökan, så nu behöver jag inte oroa mig mer över det.
Jag var på läkarundersökning för jobbet förra veckan och hade lågt blodvärde, vilket kan vara orsaken till att jag är så trött. Så jag måste verkligen börja med att äta mina järntabletter, ställde precis in ett alarm på min mobil så jag blir påmind. Kanske att tröttheten lägger sig lite sedan, hoppas hoppas!

Nu ska jag göra mig lite fika medan lillan sover. Kaffe och kaka (kakor).


SMS-inlägg

mms_img-12621952 (MMS)

Ikväll har Melina invigt sandlådan som JAG (med lite hjälp av Andreas) byggde i fredags. Alltså ingen byggsats utan för fri hand. Mycket nöjda!


Starka känslor

Jag kan inte låta bli att gråta när jag läser. En mammas kamp, en dotters slut.
Jag hoppas för allt i världen jag slipper uppleva ens något i närheten av detta.

>Ni kan läsa här<

Sne mage!

mms_img28153968 (MMS)

Sne mage!


Sjuttioåtta

Idag är det 78 dagar till beräknad födelse för liten i magen. 78. Det låter som lång tid. Jag tycker det börjar bli tungt att bära på all övervikt, 10kg övervikt och värre blir det. Men det är värt det, bara den lilla krabaten kikar fram till mamma och pappa i juli så kommer allt jobbigt vara glömt. Men jag försöker njuta trots att jag har skitont i kroppen, för jag vet att jag aldrig får uppleva detta igen. Åtminstone inte om jag fortsätter leva med min fina sambo resten av livet. Och det är min plan i dagsläget och jag hoppas den aldrig ändras. Man har sina ups-and-downs och förhållandet testas, men efter 8år har vi gått igenom det mesta han och jag. Och jag älskar honom & han älskar mig. Utan honom hade jag varken haft Felix eller Melina i mitt liv. Eller bebis i magen!
Familjen när den är som bäst♥