två nya veckor

Erfarenhet är inget annat än gott minne.
Måndag och felix är äntligen hemma igen! Som jag har saknat honom!
Som vanligt berättar han något som hänt under de två veckor han inte varit hemma som får honom att bli ledsen. och vad säger man när man inte vet vad det beror på, varför det är så? (det som hänt)
jag försöker  hitta en neutral förklaring, men det är inte lätt. man kanske är helt ute och cyklar, vad vet jag...

Annars har jag varit ledig i 5 dagar nu. känns helt bortkastat!
jobbade lite extra i onsdags, men blev ledig idag istället. och på mitt lönebesked har jag 6dgr och 68timmar att ta ut i ledighet. fast minus det när jag var utomlands och plus det jag jobbade in i onsdags. Bra! :)
Kan behövas i sommar eftersom jag bara har två veckor semester då..

Annars har jag varit så hemmakär i helgen att jag skäms!
jag måste sluta med de, jag kanske får ta en utgång nästa helg trots att felix är hemma, om det är någon annan som ska ut såklart!!
helgen har gått tokfort och jag har mest bara legat och sovit eller varit nojig och nervös. men nu är den biten avklarad. nu ska jag börja anstränga mig mer.
men jag skyller allt på andreas så känns det bättre, även om det inte alls är hans fel. :POm ändå allt inte vore så komplicerat...

forfarande inget bredband.

Börjar bli väldigt otålig när det gäller vårt jävla internet som aldrig kommer! och här står vi och betalar 300kr i månaden för något vi inte ens kan använda! det går mig på nerverna!!!
jävla idioter på bbb!!!!

I måndags var jag till Hanna en sväng och bokade biljetten till Amsterdam.wiiihooo! :) och nu sitter jag hemma hos pappa och har bokat flybiljetten hem från Paris. lovely!
ska bli skönt att komma bort lite sådär på våren, can't wait!

nu har jag en sur sambo på halsen också..
han har hittat en bil han vill köpa och jag säger nej. inte för att jag tror att det spelar någon roll för han har aldrig lyssnat på mig tidigare när det gäller bilar, och se hur det har gått! bilen han har nu tyckte han om i ca 3 månader och har inte haft den ett år.

nåja...
nu är jag hungrig och ska hem o kolla på addisons nya program på 4an.


nån som ska med ut på lördag?? JAAAAA! ;)

Fuerteventura

Så var man hemma igen. Känns inte som om jag någonsin varit  borta.
Jag vill bara boka en enkel flygbiljett och åka långt bort. men nehej, här har man jobb och lån och hyror att betala. var tog ungdomen vägen? var tog ansvarslösheten och friheten vägen? när blev jag vuxen?
är jag ens vuxen eller är allt bara en illusion?

borta bra men hemma bäst, är det inte så man brukar säga?
visst visst, det stämmer säkert. men varför är det så jobbigt att komma hem?
nu är det 8 månader tills jag får åka igen...
om jag inte åker med hanna i april... jag vill, men jag vill även lägga pengar på att betala av lånet.. kanske har jag råd med både och.. dessutom har jag redan semester då så man kanske ska ta och passa på...
tyskt nöjesfält, någonstans i holland sedan paris... vore inte helt fel! alla säger att Paris ska vara så vackert på våren!

Men till det som jag skulle skriva om.
Veckan på Fuerteventura.
Okej, vädret var inte bra, priserna skyhöga och hotellet var riktigt dåligt!
så man kan ju tro att det var helt värdelöst. Men det var det icke!
det var helt underbart att få åka bort, bara lilla familjen och mysa.
vi var till en djurpark, Oasis Park, där vi gick omkring en hel dag och bara njöt. vi fick dessutom rida på en kamel som hette Pirata. sen frågade Felix ungefär var 3e minut, "men, varför fick vi rida på piraten? vår kamel hette ju Pirata" hela dagen. och dagen efter det. frågar man nåt om resan säger han att vi fick rida på en kamel som hette pirata. jag hade dåligt samvete under hela tiden för det varkade inte vara under så välordnade former djuren fick oss människor på sig.
och blev det snevikt hängde de en cementklump på ena sidan för att väga upp.

men det var bra. jag älskar att åka till olika platser i världen, även om jag har aldeles för dåligt psyke för att kunna stanna borta länge, vilket jag helst skulle vilja.
inte bra att vara pappas lilla flicka då... eller sambo för den delen!


tack o hej
för mej

hej o hå

senaste veckan..
Lördag, utgång med tjejerna. minnerna är antingen diffusa eller så excisterar de inte. jag dricker mer än jag borde och var tvungen att fråga min sambo en hel del. hade ringt 3 ggr inom loppet av 5min enbart för att fråga om vi kunde skjutsa hel elka. starkt!inga dumma samtal eller sms iaf.
eller ett till andreas:
"är på kebabcity och ska äta. roger dig reso. ging om du du pilll ha nått. huss."

söndag. bakisångest så det sjöng om det! aldrig varit så bakis eller så ånger. fy fy fy. no more. ever!

måndag, jobb.
tisdag, jobb.
onsdag, sjuk.
torsdag, sjuk. Grattis sandar! ;)
fredag, sjuk. på stan med maria för att köpa jeans till henne. åker hem efter att ha provat säkert 12 par utan lycka. en annan gång kanske. inte lätt att vara 14 ;)
lördag, jobb.

kommande vecka.
söndag, jobb. sen tåg till arlanda.
måndag -måndag KANARIEÖARNA! närmare bestämt Fuerteventura. killen, fillen och jag ska sola bada äta och njuta. kommer hem den 12e..

wiiiihoooo! :D