Lucia

Uppe med tuppen för att kika på lucia på dagis. Lillman stod och frös där i sin tomtedräkt och sjung med lite i ibland mellan gäspningarna. :) Men duktig var han minsann! Undrar var lucia blir nästa år, då går han i 6års.
Nu dröjer det bara tills söndag sen kommer han hem igen. Finally! tänkte det skulle ligga lite klappar på mattan då men än så länge har det bara hinnit dit en enda liten stackars klapp. Men de blir väl fler idag, sen har vi ju "skickat efter" en men den skulle komma idag, så vi får se! Annars får han den i present. Resan kostar ju 20 papp så de är ju en julklapp det med. Men de är nog första och sista gången vi åker utomlands över jul.
Nästa år ska vi vara hemma..

Nu ska jag krypa ner i sängen igen en stund.

The script

Har hittat en skiva jag ska ha med på resan, the script. Åh vad de var bra! glad-musik lixom :)

Annars klarade jag mig undan UVIn (haleluja!).
Igår fick jag för mig att jag skulle köpa lättsaltade naturchips, efter en lång dag med utbildning i stockholmo. Det gick fort, till andra reklampausenunder Greys var den nästintill tom. Snacka om chips-ångest idag. Men det var jag värd, kom inte ihåg sist jag fick i mig så mycket onyttigt!
Hade nämligen varit på charmkurs, vilket jag mycket väl kunde behöva. Eller kundbemötande vid trafikstörning, som det så fint heter. Mycket meningslös kurs måste jag erkänna, för allt hade man antingen fått reda på genom annan väg eller så har man ju faktikst arbetat här ett tag och kan det där nu, efter en helvetes sommar och höst. Men kred till cheferna som kände att det var dags att göra nåt. Ha! känn er blåst på en massa pengar!
Hur som helst så när vi skulle börja slog jag mig ner på en stol bredvid en äldre man från just stockholm. I 40 minuter trodde jag att jag skulle kräkas, innan det blev rast och jag kunde flytta till den tomma stolen tvärs över bordet. Han luktade gammal fylla, ny fylla, svett och cigarettrök. Ingen trevlig blandning. Han märkte inte förän efter en timme att ag flyttat på mig och frågade L varför, "luktade jag så illa?". Kunde inte låta bli att skratta till, men sa inte ja - L sa att jag hade problem med nacken. Man tackar och bockar och hoppas  han duschat av dig det där innan han gick till jobbet imorse.

Nu däremot ska jag duscha för att sedan möta upp Emmeli på stan.

säg inte att

jag fått urinvägsinfektion nu!
Vi åker om en vecka och jag vill inte må sådär dåligt igen!
Jag åkte bilen utan filten att sitta på, så får jag det med detsamma! Jag hatar det här! måste finnas något sätt att bli av med det. Jagvill verkligen inte ha det! kan någon annan ställa upp och ta det? snälla?

Övrigt

Idag ska jag jobba. 7-15 ska jag tralla omkring i uniform utan att ha något att göra,men uniformen ska vara på! För nu heter det inte längre jour, utan övrig tjänst. Så tjänstemässigt, vad är skillnaden? Jo, jag måste ha uniformen på mig. yeah.

Jag hatar verkligen att kliva upp till klockan 7!

Mmm Mums

Gick en sväng på stan nu i huvudstaden, galet mycket folk! Blev ingen julhandling för mig eftersom vi åker bort och det känns underbart! De få paket F ska få ska jag o A köpa på torsdag.
Anyway. Efter att ha shoppat mig två par byxor så skulle jag gå tillbaka jobbet, men stannade först till vid korvgubben utanför Åhléns och köpte en kokt med bröd. Den satt fint! :) Sedan såg jag massa julstånd kring sergelstorg så tog en sväng och kikade lite. Hittade ett stånd med Dutch Pancaces, och såna goda kakor som jag o Hanna åt på tåget till Paris. Kände att såna var jag värd. gick därifrån ytterligare 35kr fattigare men med en liten påser våffelkakos fyllda med kolasås. Ikväll ska det svullas på hotellet i Götet medan Brittan får göra bort sig på tv och skänka mig ett juleskratt!Mmm Mmm Mmm Merry Xmas! ;)

crap

Idag är jag ledig och ska på birrrrsta med Mia. Självklart ser jag ut som ett freak och inte kan jag försköna mig heller då jag gjomt mitt smink i väskan på jobbet. strongt av mig, verkligen. jag får skämmas helt enkelt. Stackars mia då som ska måste gå bredvid mig.. uscha vad folk ska kolla...