Önskelista

Det här är vad jag önskar mig när jag fyller år om det finns någon som känner sig manad att köpa något. :)

  


Vitt, såklart. fat med diskmedelspump och en kub som man kan ha diskborsten och svampen i.
(helst rektangulär, ingen tvålpump)

En tråkig torsdag morgon

måndag - lite öm i halsen
tisdag - fruktansvärt ont i halsen, fryser konstant.
onsdag - hostar och nyser om vartannat, trodde skiten snart var över.
torsdag - ont i halsen, snorig och huvudet känns som ett extra stort bowlingklot.
och allt på min SEMESTER!

Så när jag vaknade 5 i 9 gick jag och gjorde en kopp te sedan tänkte jag avnjuta en stund framför tvn med alla dess repriser. Men nej, inte ens det får jag göra  på min semester utan då har F tagit över den (precis som alla andra dagar) och inge värdelöst top model eller projekt runway där inte. utan istället är det barnkanalen! just nu hatar jag barnkanalen och är helt och hållet beredd att ta konsekvenserna med en upproriskt 5åring när jag raderat den kanalen från TVn.
Men istället för att göra det låter jag honom titta, precis som vanligt. istället ska jag koppla en förlängningssladd in till gästrummet så att han kan sitta där inne hädanefter. Jag kan ju inte vara dum mot någon som kan precis alla jingles til precis alla barnprogram. det måste ju nästan räknas som en talang! :P
Dessutom har an i stort sett suttit fast på mig i snart två veckan. bara vi är på samma ställe ska han kramas. oavsett om det är mitt ben, arm, rumpa eller en riktig kram. bara han får en kram heeeeela tiden.


Nu ska den lilla äta frukost så nu ska jag ockupera TVn. :)

Sagt av familjen G

I bilen påväg hem från fagervik.
F: Jaha, nu fattar jag! Det är fabriken som luktar, trodde det var pappa som fisit.
A: Nehe, något sånt skulle jag aldrig göra!
F: Pappa, man måste få fisa när man vill!
A: Fast inte på planet eller i bussen. men i bilen.
F: Fast inte när man tuggar tuggummi för då kommer lukten in i munnen och då småkar det inte särskilt gott.


Ja, ni förstår vilken nivå vi har på samtalen i vår familj. :)

Min semester

Men nu måste ni bara hålla med om att man knappast kan få sämre väder än det här! snöstorm hade varit bättre! såhär ska det inte vara i augusti. kom ihåg när jag gick andra året på gymnasiet, då var det så varmt att vi fick ställa in våra lektioner i aug/sept. det var för VARMT!
Men vad är det här? jag har SOMMARSEMESTER och det är 14,8 grader ute och regnet öser ner.

jävla skitsommarväder.
så det blir birsta efter lunch. måste shoppa mat.


Här föds ett gästrum

Så jag har tänkt länge att jag ska lägga upp lite bilder men min dator har strejkat den senaste tiden och vill inte alls samma som jag. något frustrerande. Säger åt andreas hela tiden att sluta tanka ner en massa skit, men som om han lyssnar! säger bara åt mig att koppla in det trådlösa så han kan använda sin dator. Men allvarligt, borde han inte lära sig det själv nu? Bara att trycka på en massa knappar och hoppas på det bästa. :)Men vi ger det iaf en ny chans, bilderna alltså. Här är före och efter på gästrummet.


       
      


Men mycket ändras och det ser mer hemtrevligt ut nu och möblemanget är ändrat. Men det viktiga är att det är klart!
more to come!

Im going

Jag har köpt en ny parfym Puma - Im going
Och den luktar smarrit värre! luktar godis :)
först skulle jag köpa amoramor, som vanligt. men sedan tänkte jag puma woman, för den  är inte lika dyr. så hittade jag den här lila skönheten på åhlens i stockholm. billig var den också! (eller ja, billigara än de andra) så efter att ha luktat på alla olika i 30 min bestämde jag mig tillslut.


har även köpt en skitful tantkjol och dessutom använt den offentigt! det blev sandra som fick stå ut med det när vi var på stan. ( var verkligen på tiden!)
På onsdag kväll fick jag någon form av nervöst sammanbrott och blev riktigt rädd för mig själv. hade pratat med A om semestern och han somnade vilket retade upp mig rejält. så jag gick en väldigt snabb promenad och när jag kom hem kunde jag inte varva ner och sitta still. speedad som fan gick jag omkring och städade, möblerade och slängde saker. ( i soporna, inte så de gick sönder) så spelade jag spirit på högsta volym och storgrät under hela tiden. tillslut fick jag nog och ringde pappa. och ni vet psykfallen på film, de som sitter och gungar, kliar sig i huvudet och handflatorna? det var jag. kunde inte stå still, då bröt jag ihop fullständigt.
men framot 10 så började det gå över. ( pappa kom vid 7) men då var det dags att åka på sjukhuset med min sambo som fått skit i ögat på jobbet. och självklart var det inte så fräsht. skrapsår på hornhinnan och nu får han smörja in ögat med en salva som ger honom ett mongoöga. haha!
ser ut som han gråter...

hanna kom på fre o vi tog en promenad och sen kollade vi lite på tv. OS invigningen och inga dumma kommentarer fälldes. ;)

igår var vi ner på drakrodden en sväng och där trängade jag o A in oss bakom en maskingrej för att komma undan all trängsel. där hittade jag lina. hann byta några rader innan hon skulle till syster sin som nyss paddlat. och det må jag säga, hon var bra mycket bättra än killarna från As jobb! what a joke! hahaha!

finally, idag ärjag ute och jobbar övertid. så fort jag slog upp ögonen imorse kände jag bara NEEEEEEEEJ!!! JAG VILL INTE! men nu sitter jag på tåget påväg mot storlien och stålarna bara rullar in ;P


se you later.
just ja
JAG HAR SEMESTER!!!! :D

Nya tag

Igår frågade jag A om han tyckte att jag mått dåligt under hela den här händelsen. och det är klart att jag mått dåligt, men jag jämför hur jag mått tidigare och då tycket jag att jag mått relativt bra. Det kunde inte han hålla med om. han tyckte dessuto att det var helt fel av mig att jämföra med annat. det här vi gått igenom är något i särklass. något man önskar att man ska slippa och att alla man känner ska slippa. och nu återstår bara en lång lång väntan på att allt ska läka och bli bra igen. Men jag är inte ledsen längre, och jag har inte haft ont eller liknande. däremot är jag iriiterad på att allt hull man hann lägga på sig under 10veckors graviditet inte försvinner lika lätt!
Jag vill bara bli smal må bra och ta nya tag inför hösten och vintern, som jag vet kommer bli ett helvete!