tjoflöjt

jag har helt klart mått bättre.
och jag vågar inte riktigt tänka på hur jag kommer må när tåger börjar rulla.
eller hur mycket som saknas från mitt konto..

fyyyyy.
jag är förihelvete vacker.
och ingen jävla traktor.

idioter

uppe med tuppen

Att kliva upp klockan 7 är inte normalt för mig. det var lättare förr när felix vaknade den tiden, men nu kan ju han sova fram till halv10-tiden.
Hur som helst så är jag på jobbet. Hann till och med byta om innan min in-tid, duktig kattis! :) haha

igår var det en tant som blev påkörd i nälden, så jag var tvungen att åka upp till ös och byta av personalen ombord. Jag vågade inte fråga någon vad som riktigt hade hänt, ifall det var nån som var känsloladdad. Men när jag kom hem läste jag på text-tv att tanten inte fått en skråma på kroppen, men klagade på att huden värkte över ryggpartiet.
Det var inte illa!!! :)
men eftersom jag egentligen ksulle varit ledig så blir det lite extrapengar nästa månad. nu har jag gjort 23 timmar övertid den här månaden. Mer än vanligt, men fortfarande inte mycket.
Det kom förresten en gubbe fram till mig i bistron och såg lite förvirrad ut. Han sa "hej..." och jag svarade.."hej..?"
gubben: " ska jag bara sätta mig?"
jag: "eeehh..?"
gubben: "eller ska jag beställ här hos dig först?"
jag: "eh? du får ta maten själv här framme från montern, sedan betalar du hos mig. Micron finns där (pekade) och du värmer maten själv där."

hahahaha! han kan inte åkt tåg på en herrans massa år!

idag är det bara onsdag. Jag vill att det ska vara lördag så andreas kommer hem!
och så jag o hanna kan göra stan osäker! :P
nej, hanna, vi behöver inte dricka allt, men det mesta ;)

Nu ska jag get ready..

spillevinken!

Tänkte jag skulle..

visa lite bilder från our  vacasion.
men först ska jag berätta lite hur den var.
den var supermysig!
vi var på furuvik på ons, tältade på campingen och på tors åkte vi till uppsala och därefter vidare till arlanda stad. vi bestämde oss för att ta in på hotell för att andreas hade ont i ryggen. (ingen friluftsmänniska precis!) så vi bestämde att vi skulle bo där vi brukar, kungens kurva. efter att ha kört några varv i stockholm innerstad (och flera gånger om idiotförklarat alla som bor där och kör bil) hittade vi tillbaka till E4an söder och fortsatte mot hotellet. 30 min senare hade vi checkat in och blivit 790kr fattigare. vi åt plankstek på nån ok restaurang i skärholmen och då var kl runt 21-tiden och Felix höll på att somna stående.
fredag gick vi omkring och kikade lite i alla superstores och gick o kollade lite i heron city. grabbarna spelade på fontänen.

sen åkte vi till barkaby för att ev shopppa på outlet. andreas köpte en tröja, inte jag. vi åt lunch på ikea och sedan började felix gnälla för att han aldrig fick leka. Jag fattade inte vad han menade och då blev han arg, riktigt arg. men efter att ha tröstat honom och pratat lite med honom så åkte vi til Toys'r us och han köpte fyra nya bilar. klantiga som vi var hade vi glömt bilarna hemma och bara fått med oss målarboken och färgpennorna. han var less på att bara rita. nu ville han tälta. så vi började köra mot uppsala, körde förbi uppsala och sedan svängde vi av mot bälinge och därefter åkte vi på en massa småvägar! passerade exv skuttunge. hur fint som helst! riktig mysig roadtrip måste jag säga. :) men med en skitdålig karta var det svårt att hitta till borlänge.
men vi hittade och hyrde en stuga på sifferbo camping som ligger strax utanför gagnef. 
   
lördag var vi i sågmyra och shoppade på lager 157. bästa affären jag någonsin varit på! men jag blev dumsnål. till felix köpte vi jeans från koppartrans och bondelid, samt en munkjacka från bondelid. Han är coolaste barnet i stan nu! :P haha!
den natten stannade vi hos Pontus och hans mamma Rosa. och hundarna Hilda och Sambo. Sambo vill jag ha! trodde jag skulle vakna halft död av någon allergisk reaktion, men klarade mig riktigt bra.
sedan körde vi hem. tack vare alla gamlingar som körde 70km/h på alla 90-vägar tog det oss 5 timmar att komma hem, när det skulle tagit oss 3,5 timmar!!! jag var stressad och arg när jag kom till jobbet kl 13,30. sen dess har jag jobbat. ungefär hela tiden. när jag väl är ledig sover jag bara.


Semester

solen skiner igenom de tjoka molnen, yeah!
nu åker vi på semester och blir borta till lördag.(eventuellt)
först blir det furuvik sedan blir det.. ja de får vi se! :)

tält är köpt, sovsäckar packade. lika så mat godis chips spritkök saft toapapper m.m.
det här ska bli intressant vill jag lova!

ajö då

tack

tack för att ni ringde, som du sa.
snällt.


kommer bli en hatdag!

jag är hatisk. MYCKET hatisk!
jag somnade när kl var ca 23.30. vaknade vid 24-tiden av ett sms och hade svårare än någonsin att somna om. Väckte åter igen vid kvart i 2 tiden då Jonas ringde, för självklart ska andreas reta gallfebern på vakterna. jag blir gaaaalen!  låg vaken i ca en halvtimme. hann somna om i ca 30 min sedan stövolar en full fan in genom dörren. jag hinner inte somna om så 03.15 när kl ringer är de bara att ta på sig kläderna, borsta tänderna och åka.

jag fick en ros inatt. det tog tid! och tänk att det han han 365 om året på sig att köpa, köper han den när jag är hemma 30 min sedan åker i 24 timmar. kul kille!
jag kan inte vara glad. jag vill verkligen men jag kan inte...!
jag älskar andreas så otroligt mycket. kanske för mycket? jag kräver för mycket, det vet jag nu.
Mitt liv suger och hela den här dagen kommer vara åt helvete. (i storlien)


Jag är så fucking besviken..

hatar gårdagen

Hela den värdelösa torsdagen (som jag helst av allt velat som mig igenom) började med att grannen under (vem annars!) spelade dålig dunka-dunka-"neger musik" klockan 8 på morgonen. Så när jag vaknade av detta oljud var kl endast 08.20 på morgonen. och jag var ledig, vilket betydde att på min lediga dag denna vecka fick jag inte ens sova ut på grund av denna idiotiska person! redan då var jag på gränsen till sammanbrott. Men dagen fortsatte i samma fotspår..!
Kl 10 väntade jag ett samtal eftersom jag skulle ut och gå, tror ni personen hörde av sig? NEJ! inte oväntat, men förbannat irriterande! så vid 12-tiden, ringde jag istället en annan person, som jag bestämt att jag skulle gå på stan med. Då var den personen på lunch med en massa andra vänner (till denne alltså) och även this one, hade glömt bort att vi bestämt.
Nu var sammanbrottet verkligen nära!
Då skickade jag lugnt ett sms till Sandra, som räddade mig. Vid 3 drog vi på stan. trodde att dagen skulle vända där. Men ack, så fel jag hade!
Allt var dock frid och fröjd tills 22-tiden.
Innan dess hade jag hunnit äta langos (finally!) och åkt hem och vänt. hämtade hanna 19,30 vid sca (?) och skjutsade hennes syster till sidjö hotell och konference (visste inte ens att det fanns innan. Man lär sig nåt nytt varje dag!).
Nu skulle vi leta oss till Sara, och det gick mycket enklare än jag trott! :) Och vilken lägenhet! den skulle jag inte tacka nej till, hur fin och mysig som helst!
Anyway. timmarna gick och vid 22-tiden skulle jag skjutsa ner några av tjejerna och killen ner till Classes för de skulle vidare innan gatufesten. när vi väl sitter i bilen sliter en av passagerarna sönder handsfacket mellan sätena. Nu var det bara att bita sig i tungen vill jag lova! Det var nästan så ånga sprutade ur öronen på mig.
jag släpper av folket ,alla utom hanna, och kör vidare för att släppa av henne vid navet. ETT tack fick jag. vad roligt det är att ställa upp! (ironi)
Säger hejdå till Hanna och åker hem. alla dummisar på den här gatan har parkerat snett och helt värdelöst. knappt så det finns en parkering över till mig. Hittar en, parkerar, vinkar till Pontus som kör förbi och sen går jag in och stänger dörren om mig på Felix rum.

Mitt liv suger. Mitt liv suger big time!

Nu kom allt. då gick jag till andreas. Min älskade andreas!
Without you Im lost.


Gatufestveckan

Så var den här, och jag har inte sett fram emot den och nu känns den bara ivägen.
Jag ska inte gå på gatufesten alls. Eller vara ikväll, då ska jag ner med Hanna och äta, som förra året. Det ska bli en tradition har jag bestämt. (du har inte så mycket att säga till om :P)
Annars jobbar jag så det blir ingen GF alls. Känner heller inte att jag vill slänga bort dom pengarna i år heller. Fast jag hade gärna gått på fredag och sett Europe. Men då är jag och Andreas i Stockholm. eller ja, jag iaf, är inte så särkert att A ska med. Har en lååååång och dryyyyg överliggning med massor av dötid.
Sen på lördag kan jag inte heller gå för då böjar jag jobba 03.50 på söndagsmorgon. Och jag har inte orken att gå från krogen till jobbet. Det har jag aldrig haft. Jag är tantig.

Idag är jag ledig. Har städat köket lite, men inte orkat mer än de. än. vaknade kl 09.59 och det var hur skönt som helst att få sova ut!
Kl 15.40 ska jag till tandläkaren och efter det ska jag träffa Maddis vid sjön. Vi ska väl försöka räta ut saker och ting. Jag tror inte det går. Men försöka duger ju..

I söndags fick lilla Mia en liten Smilla Stellanova. Grattis!! :D
Men det är inte det lättaste att få tag på familjen måste jag säga, du får höra av dig när allt lagt sig och du orkar visa upp den lilla! :) (jag är ledig torsdag)

Nästa vecka ska jag jobba måndag sen har jag semester. Lovely!
Då ska vi försöka hitta på så mycket roligt som de går. För jag vill komma hemifrån. Än så länge blir det tältning, fiskning och furuvik. får se om något tillkommer.. Hoppas det.

Igår skulle jag och Ulrika på jobbet ut och gå i solen i stockholm. Vi kom till HM, sedan ett annat HM och så plötsligt hade det gått 1½ timme. så var det dags att gå tillbaka och duscha. Men jag köpte en jättefin skjorta som jag tänkte ha ikväll. och ett vitt linne så nu kan jag slänga det gula. (som var vitt från början, men blivit missfärgat under en tvätt)

Nej nu ska jag ta och lämna datorn ifred. Dags att ta tag i allt här hemma... jobbisch.