friday night

Klockan är snart halv 10 (på kvällen) och jag är fortfarande bakis från igår.
Jag tänkte bli riktigt full, för det är så sällan, så det är lika bra att passa på när man väl är i gasen :)
Och vi lyckades Mia!
först en väldigt hoptryckt förfest på ca 2timmar, sedan väldigt många drinkar på väldigt kort tid på krogen. jag var som fullast när vi gick hem. eller vi gick till subway, där mia slog ut andreas macka på golvet. sen skjutsade vi hem mia ( det var karlsson, han var nykter) och jag skulle låna toan. efter att ha sprungit upp för trapporna fick jag springa ner för hälften och dra upp mia för hon tog sig inte längre. sedan började fyllot babbla hödljutt i hallen och jag och christian fick påminna henne att siddan faktiskt låh och sov! hahaha!
och när jag gick la sig mia över toa och vinkade "hejdå!"
jag längtade verkligen efter min macka och skulle äta den när jag kom hem. men den tappade jag ut över golvet när jag gick och speglade mig i hallen, med armarna över huvudet och sedan gick in i sovrumsdörren. starkt jobbat! jag hade nog inte alla hästar i stallet då... :P


När jag vaknade halv 12 imorse så var jag pigg och tänkte att det bara inte kunde vara sant jag måtr aldrig bra dagen efter! men det gjorde jag :)
i en timme, sen kom den här diffusa konstiga känslan så man inte riktigt vet om man mår bra eller dåligt. och den har förstärks allteftersom dagen passerat. och nu är jag bakis, no doubt about it!
igår sa jag till mia att jag inte fattar varför jag är ute så sällan, men nu vet jag! mådde jag bara bra dagen efter så skulle det inte vara ett problem! men det gör jag inte, det gör jag aldrig.

Nu sitter haf hos storebror jag tankar låtar som vi ska bränna ut och ha i bilen imorn när vi åker tillbaka till stugan. han har nåt nytt, limewire. lagomt enkelt för att jag ska kunna hålla på med det själv. Men istället kommer jag inte på så många låtar. Jag har tankat hem krokodilen i bilen, som jag o mia gick och sjöng igår.

Men nu ska jag åka och köpa en pizza. det behövs! :)

Och skit i bakislivet, jag ska skärpa mig och gå ut oftare. promise!
kraaaaam

God Jul

God Jul till alla er som läser!


Har inte riktigt hunnit skriva här på ett tag och nu har vi inte ens internet hemma. Men till fjälls finns det minsann! ;)
Vi är i stugan, som ni kanske förstår, in Whovalley. (vemdalen)
Mormor morfar mamma stefan micke jag och andreas. jag bara väntar till kaoset sätter igång, och med tanke på att de dricker punch istället för mjölk till gröten så dröjer det nog inte länge. :P
massor med klappar under granen och majoriteten är till mamma. hur tragiskt är inte det?
jag har ialla fall tjuvstartat och fått öpnna klapparna från andreas. fårskinnstofflor ocg riktigt varma tumhandskar. precis vad jag önskat mig! tyvärr var tofflorna för små, men ska byta dom på fredag när vi är hemma i sundsvall. sen åker vi hit på söndag igen, då med lillkillen vår. :) så blir det nyårsfirande här också. nice!

Hemma går det sakta. förtfarande inget badrum, men däremot har vi ett sovrum! :) och det är fint fint fint.
flyttkartonger och grejor överallt som ska försökas få undan innan felix kommer hem.

Nu står andreas ute och försöker få igång 4hjulingen vi köpt till felix, det går inte så bra. tyvärr.
här köper vi en sprillans ny för att slippa krångel, men så fungerar den inte i alla fall! skitgrejor!
gunnar, tommy och stefan hjälper till men de går inte bättre för det.
emelie sitter med mamma och smörar. ogillar henne redan. men nu är det någon påväg hit så jag ska nog ta och klippa banden för dagen.

ha en underbar julafton!! :)
kramar i massor alla som jag inte träffat på en evighet! :)
saknar er!!