ännu en SJfredag

Fredagkväll och man ligger ensam hemma i sängen med datorn i knät och kollar på dödligt vapen 4. så är det att jobba på SJ. :P
Nej, men jag har jour imorn och slutade 22 ikväll så det finns knappast så mycket annat att ha för sig. Men eftersom jag ska ut och resa om en vecka kan det vara bra att vara hemma och ta det lite lugnt. Jag unnar mig själv en liten Londonweekend nästa helg! :) åker med mamma (av alla människor) i hopp om att det ska bli bättre mellan oss. det är inte så lätt att prata här hemma för alltid möter man nån man känner eller så ringer det någon och snackar på.. Sen, om det skulle gå åt pipsvängen, har jag åtminstone gett det en ärlig chans. och kan med gott samvete hata vidare ;P nejdå, nu ska jag sluta hata en massa. bara tycka väldigt illa om. för det får man.

Idag har jag som sagt jobbat. och på hemresan var det två "kändisar" med. Mias favorit "kicki-D" och ulrika messing. ingen vidare roligt hände. Jag jobbade med Gabriella och Ulrika, mycket bra kombination! :D Man ska skratta mycket när man jobbar tycker jag, annars är det inte lika bra. att jobba med en massa tråkiga gubbar är inge vidare.
(hasse, även kallad hannas pappa, går bra. han är det alltid lite sprutt i! och precis som hanna kan han va rolig! )
Anna är också otroligt rolig att jobba med, hon har ett skratt man hör från mils avstånd och som smittar av sig! med henne är det svårt att ha tråkigt, och hon har alltid en massa roliga saker att berätta.
på en arbetsplats som vår är skvaller guld värt ;)

Köksstatus: inte klart.. än... bara tre lådor kvar nu iaf, och de måste vi klara i helgen! därefter är det bara ny frys och tapetseringen kvar. jag ska försöka tapetsera nästa veckan. ledig måndag och tisdag så ska riva spackla och slipa då hoppas jag. sen vpre det bra om tapeterna kom upp innan fre morgon. men de ska jag kunna fixa hoppas jag.
fast nu ska jag inte gå händelserna i förväg. slutar bara med att jag blir besviken.

oj, ser att det blev fler ord än vanligt..! men nu är det slut.

tiden rinner iväg!

i stort sätt allt jag gör översätter jag till skrivspråk i min hjärna och tänker "såhär ska jag skriva i bloggen". Men nej, det gör jag ju inte. för när jag väl är hemma så har jag glömt bort allt och det är inte precis så datorn lockar..
köket går framåt. inte klart än, men snart så! ska bara måla lådorna nu, och tapetsera. samt lägga silicon och foga klart mosaiken. okej, det är nog rätt mycket kvar ändå. men de kommer gå fort! vi började foga idag, menså tog fogen slut, vi som trodde vi köpt för mycket. shi fick vi. med bara hälften klart stog vi där med en tom hink. ska köpa mer imorn hoppas jag. Det blir iaf skitbra. men vi upptäckte idag att diskhon, som vi använt i två dagar är missfärgad och det ser ut som rostfläckar.
jag är trött och på dåligt humör, och felix har kommit i trotsåldern. jag vill inte. jag vet inte. jag kan inte. jag kan själv. nej, nej nej nej nej nej nej nej.
jag blir gaaaalen! och sekunderna efter ska han busa och kramas och pussas. förstår inte. visste att den dagen skulle komma någon gång, men hade hoppats på att det skulle dröja kanske 15 år till eller nåt ;)

Jag tror föresten att vi varit på birsta 5 ggr den här veckan. bara för att köpa saker till köket, istället för att köpa allt med desamma. klantarslen.
Har iaf imponerad på min sambo då jag klarade av att sätta mosaiken själv. han fick välja hur köket skulle se ut, för han tycker att jag bestämmer för mycket. han köpte lägenheten och jag har vestämt hur det ska se ut i alla rum och vilka möbler vi ska ha. vad är det för fel på det då?

nu vill jag ha mumsmums.
och så vill jag åka på liseberg.

Så var det tisdag igen

Idag skulle jag ha jour, men jag blev ledig istället. Var nämligen 2h10min sen med 584 igår.
Så jag har börjat måla insidan på skåpen vid felix dörr. Har målat två gånger, men det ser inte ens i närheten av att vara vitt än. Ska åka och köpa färg och rollers när andreas slutat jobba. Så måste jag åka förbi rummet med tvättkorgen eftersom det är något som inte stämmer med den. fick tre stålpinnar istället för åtta. räkna ut resten själva. ;)
Åter till köket.
rollern och penseln jag hittade i förådet var  värdelösa, jag tror till och med de ställde till med mer än vad de hjälpte. Men de börjar ju bli lite vitt nu åtminstone, istället för grått.

Jag fick tillbaka på skatten! :D
Skulle ha fått kvarskatt, men den slapp jag eftersom jag kunde göra en hel den avdrag. Det är det enda jag kan tacka Tierp för. Allt annat med Tierp är skit. Keep away!


Jag är 21år (snart 22), har fast jobb, sambo, "barn", bostadsrättslägenhet, bil och INGA skulder! :D
jag har ett underbart liv.

Nu ska jag slappa lite framför tvn innan jag ska ner till andreas.

goodie!

Söööööndag.

jag är en bortskämd snorunge som är van vid att alltid få som jag vill. Men andreas skulle inte göra om köket. aldrig att han skulle slänga bort pengar på det i den här skitlägenheten som vi ska flytta ifrån. nej nej!
Men som sagt, jag är bortskämd och van att få som jag vill. (pappas fel)
Så idag efter att Anna hämtat felix slet jag bort ena bänkskivan, plockade bort lampan och tog kofoten till hjälp för att få bort kaklet. smidigt!
Imorgon ska jag jobba till 10 (på kvällen), men andreas ska hem efter jobbet och börja måla skåpen. självklart slänger vi inte ut typ 40.000kr på ett helt nytt kök, vi ska bara piffa till det vi har.
Hanna, jag skyller på dig! Och på tidningen amelia som hade lite inspiration om att man kan göra om köket för 5000kr. Jag ska trivas!
Jag har till och med varit och köpt tavlor idag. ocg få+tt upp dem på väggarna redan! och ljusstaken som jag köpte för typ 6 månader sedan har äntligen fått sin plats ovanför soffan.
 :) ååh! vag jag är duktig ;)


Allas våran gunvald:

- Är det du som är den där Gunvald Larsson?
- Det sa jag när jag satte på bandspelaren, men ditt närminne sitter väl i förhuden.

Nytänkande

eller ja, nästan. Måste tänka annorlunda nu när jag inte längre får äta/dricka mjölkprodukter.
Bara för ett tag, men ändå!
Så just nu har vi laktosfri mjölk hemma, mjölkfritt margarin, laktosfri youhurt och låglaktos risifrutti. det tillhör ju knappast vanligheten att jag måste läsa på allt innan jag köper det enbart för att jag ska undvika mjölkprodukter! har aldrig hänt förr!

Och eftersom det är lördag och det är bara jag från familjen som är hemma vill jag mysa till. och äta onyttigt. så det blev en vanlig sallad med kyckling och så har jag gjort laktosfri äppelpaj! :)
smart thinking!

A
nnars så fortsätter livet att rulla på. ledig på tisdag, äntligen! Har då jobbat 10 dagar i streck och sovit ca 4 timmar varannan natt, varvat med 6 timmar övriga nätter. Behöver min ledighet!

Nu ska jag njuta av pajen :P

JUBEL ! ! ! :D

Folkets jubel för mig!!!
JAAAAAJAAAAAJAAAAAAA! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Idag har jag hoppat, studsat, gråtit och skrattat, och allt detta på grund av en  enda sak.
Jag vet inte vad jag ska säga, jag är bara så förbannat glad! ! ! :D
Det finns massor av underbara minnen från allt som skett i mitt liv, men det här är helt klart en av de bästa! Äntligen börjar allt komma till sans. allt börjar ordna upp sig, äntligen!
Om jag kunde säga, skulle jag, jag skulle skriva det högt från taket, men det kan jag inte.Har lovat att hålla tyst om det ett tag till. Men det är en helt underbar känsla! och att få höra de där orden, so lovely!
(nej, jag är inte med barn. inte ens nära)
Vissa vet nog vad det är, andra inte. det är väl där man förstår hur väl mig känner mig. eller inte känner mig.
För första gången på väääldigt länge, eller kanske i hela mitt liv, känner jag mig som en vuxen.

Jag älskar min Andreas!
Önskar du var här med mig, och inte 50 mil bort!