En bråkdel


14 koppor bakom vänster öra och they just keepern coming! Jag bär på henne hela tiden och hon gnäller konstant. Vi får inget utskrivet eftersom hon är under året så om du har en liten en som riskerar smitta, Think twice! Det finns inget jag kan göra och jag känner mig såå maktlös! Detta är plågsamt, både för henne och mig. Har någon några tips? Just nu kör vi på kylbalsam, dusch och fläktande. Fy fan för det här!

Jessica

Angående dålig mage och vattkoppor. Både Albin och Olivia var förkylda och hade magsjuka samtidigt som de hade vattkoppor. Olivia både kräktes och var lös i magen. Det var under vattkopparna som hon fick dropp. Inte för vattkopporna utan för magsjukan. Både O och A fick även vattkoppar i munnen. Men för deras del så hade de inget problem med att det kliade. Potatismjöl har jag hört ska hjälpa.

2012-03-1522:44:50
Mli

Huga stackarn :( Skönt att få det gjort iaf, men hemskt att dem ska lida så :(

2012-03-1600:08:43
URL: http://mlish.se
Johanna

Sv: Åh stackars lilla W. Jag har hört att ju yngre man är ju lindrigare brukar vattkopporna bli, men om man blir smittad inom familjen brukar dom mindre kunna bli riktigt dåliga.Milton är inne i en babblarna-period igen så han går omkring med sina små babblarfigurer hela tiden så dom stod på bordet när vi skulle rita så jag bad honom att rita av dom.

2012-03-1609:20:29
URL: http://jordi.blogg.se/
SVENSKK - Mamma till Jamie

Huga.. stackars liten!

2012-03-1622:26:04
URL: http://svenskk.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0