Dålig dag

Usch, idag är jag inte att leka med. Var längesedan jag var på så fruktasvärt dåligt humör, helst skulle jag vilja lägga mig ner på golvet och skrika á la tjurig treåring. Istället måste jag ringa en hel del samtal och fixa eftersom jag lyckats med något så bra som en dubbeltrippelboknig imorgon. Starkt jobbat.

Melina har börjat bli ledsen igen när man lämnar henne på dagis, hon som ständigt tjatar om att få gå dit. Jag vet inte varför, men det var samma sak igår när hon skulle på bio med farfar. Peppad till tusen hela morgonen men började gråta när hon satte sig i bilen. Hon blev hemma tillslut, så himla synd för hon har pratat om det hur länge som helst..! Jag känner mig hemsk när jag lämnar henne gråtande... Men idag behövde vi vara ifrån varandra så det är det bästa, det vet jag. Börja känna att det kan vara ett tecken på att gå ner till 15h/v igen så det är mycket möjligt att det blir så inom en snar framtid. Det är hennes välmående som kommer först och vill hon inte vara där behöver hon inte.

Nåväl, bara att sätta igång med alla måsten nu..


pia och ludde

Tur att jag är hemma nu också då, och att våren är påväg, du kan våra vildar leka av sig med varandra så kan ju mammorna får rensa skallarna med lite prat också ;)

2012-03-1212:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0