Tjejlördag

Tidigare idag fick vi besök av barnens fastrar Linda och Angelica kusinerna Joline och Filippa, samt Lindas vän Anna. Känner att jag var väldigt osocial såhär i efterhand, men värmen och amning tar verkligen kol på mig. Hua! Kul med lite främmande iaf! Slängde ihop en ananaspaj med vaniljsås och bjöd på, tycker den är galet god.

Pappan i familjen har begett sig på roligheter med grabbarna och jag är hemma med töserna våra. Melina har varit lugn och snäll hela dagen förutom för en stund sedan då hon blev arg över vem vet vad och skrek lite mycket. Men jag håller mig lugn och försöker förstå vad det är som är fel, tror den taktiken funkar bättre än att bli arg och skrika tillbaka. Jag hoppas det ialla fall. Och jag tror alla mår bättre av det, när man skriker mindre.

Nej, nu måste jag släpa Melina till pottan. Hon har ingen blöja och nu var det längesedan hon kissade! Mer om det en annan gång..


Update
Hann inte mer än resa på mig så berättade lilltokan att hon kissat i Felix sittpuff. Så kan det går! Blev till att slänga in bägge i duschen..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0