Till mary, min sjukling.

Hänt på tåg.


man ~45 år till tågvärdinna ~25 som jobbar i bistron.
Mannen: Vart har du varit i hela mitt liv?
TågVärdinnan: Jaa, den första halvan var jag inte ens född..En kvinna kommer fram till mannen i bistron och säger.
Kvinnan: En kaffe med mjölk och en kaffe utan mjölk, tack.
Mannen: tyvärr har vi slut på kaffe utan mjölk, går det bra med en kaffe utan grädde?
Kvinnan: oj, då måste jag gå och fråga.


man slutar aldrig förvånas. tro mig!

sista september

Först vill jag börja med att berömma mig själv för gårdagens promenad på 50 minuter. samt kvällspromenaden till brorsan och tillbaka. :) Sedan vill jag fortsätta berömma mig själv för morgon promenaden idag på 55 minuter. Jag blir så stolt över mig själv! Mitt liv ska minsann få en ändring nu. jag måste hålla i det här nu så jag får upp flåset, konditionen och orken. (var det just tre synonymer för samma ord?)
Jag och A löste alla "problem" igår och nu känns allt mycket bättre. :) Vi verkar vara på samma våglängd för en gångs skull. Det är tur jag har honom, trots allt. My love.


Funderar på om jag ska dra ner på stan och köpa vin till lördagen. har funderat länge på att dricka ut barskåpet, men tror inte det ändå. Nog för att jag kan bli sjukt bakis av vin, men när man väl tycker det är gott så kan man väl passa på att dricka det. :) Hur som helst så maten, den hoppas jag att alla gillar. som sagt, noting fancy, men ändå inte rotmos och fläsk. men för att varna så är den vegetarisk. Hoppas det funkar för alla :)


vi hörs.


Måndag morgon

Jag är ledig idag. och hade ställt klockan på 06.00. idiot! Men nu har jag ätit frukost och tittat lite på Montel på 3an. skitprogram. känns som om alla är Oprah-wannabe. dessutom är det bara Ellen man kan titta på, bara hon som har känsla för ett bra slö-titta-på-tv-program-talkshow.
Tänkte faktiskt vara duktig och gå ut och gå sedan. eller snart kanske till och med. Har inte varit sådär tokgodissugen som jag brukar, vilket har resulterat i en viktminskning på 1 kilo den senaste veckan. good for me! :)
Men så har vi inte haft något hemma att äta heller sedan F åkte. så ska nog åka och handla idag. fisk, kött och grönsaker. så ska jag nog köpa det jag tänkte göra på Lördag också, provlaga det innan.
Jag längtar lite efter att få umgås med vänner en lördagkväll, i min värld är inte det vanligt förekommande.

Ha en underbar dag!

(tack anna, kramen hjälpte! mycket bättre dag idag!)


Jävla skit

jag är på asdåligt humör och har inte alls lust att göra ett skit. än mindre bry mig i något. hela dagen (hittills) har kännts helt kaotisk. ändå har jag inte hunnit med mer än att vakna och jobba, typ.
Jag vill helst bara sätta mig ner och planer en himla massa resor, men de kan jag inte heller eftersom man aldrig vet när man får ledigt, har pengar eller har någon att åka med. Men GC i dec, jag får väl längta tills dess tills vidare. bara 11½ veckor kvar. sen eventuellt en resa till the Big Apple i september nästa år. (räknar kallt med att den inte blir av, ingen resa vi planerat har blivit det.) skulle ju sitta fint med en resa till barcelona till våren, hanna!
men vi får väl se hur vi lever då.
jag är skitirriterad på min ego-sambo och på hela lägenheten. jag vill ibland bara strunta i att jobba för att det är några fullkomliga idioter som sitter och gör turlistorna, och uppenbarligen inte vill vara hemma. jag saknar F och älskar hans underbara och snälla ord. Han säger alltid att han tycker att jag är smal, och brukar ibland tillägga "snygging" när vi inte setts på någon timme. :) och han saknar mig alltid när jag inte är hemma. han är ett mirakel som jag tackar alla inblandade för. Det är helt enkelt inte lika roligt utan honom.


Jag saknar att själv vara barn och inte ha så mycket att bekymra sig över.
Och jag saknar att umgås med D. Inte som när vi var 15, utan bara vara. bara veta att han alltid finns där lixom...
Såklart saknar jag att umgås med alla kompisar mer än i nuläget. must be a change!


I'm starting to fashion an idea in my head
Where I would impress you,
Where every single word I said
Would come out insightful or brave, or smooth, or charming
And you'd want to call me..
And I
Would be there every time
You need me;
I'd be there every time..

But for now,
I'll look
So longingly..
Waiting

For you to want me
For you to need me
For you to notice me

Kan du utläsa din lönespec?

svarade du ja? du tillhör en massa som är utrotningshotad.
Svarade du nej? Inte jag heller! Och hela meningen med att den är så förbannat knölig tycks vara för att de ska kunna lura av oss "dödliga" pengar!
Mig har de blåst på 15 timmar övertid (minst!!!) den här månaden. vilket är (minst) 4800kr.
känns det bra alla arbetgivare och lönekontorfånar?
och det är inte första gången, utan typ den miljonte! Det är lika bra man inte jobbar övertid för då slipper man bekymra sig. men den här månaden behöver jag verkligen de där pengarna då jag har en sjuhelsickes massa utgifter!
stående utgifter 4700kr
facket 450kr
laga bilen ca 8000kr
= 13150kr
Hade inte du en sambo? tänker säkert vissa.
jo visst har jag det! Men han betalar inte min fackavgift eller rep. på min bil. och de andra utgifterna har vi redan delat på.


Folk som inte kan räkna 1+1=2 ska inte få ha hand om andra människors löner!
Visst, nu är jag inte helt pank tack vare ett sparkonto, men för någon annan hade det här kunnat få förödande konskvenser!  

Up Yours, LönekontorsÄckel!!!!

Såhär ser våra framtida barn ut

  Sure! haha!

Jag vet!

Nu vet jag vad jag ska laga för mat. eller ja, har har begränsat mina alterativ till två stycken. nothing fancy. Men jag hoppas verkligen att det ska gå att äta! tänkte provlaga maten innan, men när jag tar en titt på jobbschemat ser det inte ut att bli allt för lätt. fick förslag av Gabbi på jobbet så jag tror faktiskt jag kör på det. och den som inte vill ha får fan låta bli att äta. det räcker med att jag inte fick bestämma klockslag själv!

Hade fått nya numret av Föräldrar & Barn idag när jag kom hem, vilket känns som such a waste eftersom jag får ont i magen bara av att titta på tidningen. Ska köpa en låda att lägga alla i så kan jag dra fram lådan när det blir aktuellt att läsa dom. Vilket inte ser ut att bli inom en snar framtid..

Hade APT och Medarbetarskap på jobbet idag, känndes mest som ett skämt.
"berätta något om dig själv som ingen annan vet"
Men om jag hade velat att någon skulle veta det hade jag väl redan sagt det?
"be någon berätta hur den personen uppfattar dig"
Låt mig leva i min inskränkta underbara bubbla, tack.
Fick sedan ett papper med beskriviningar av 10 olika personer, ålder, yrke och hur de levt/lever. så skulle vi rangordna dessa 1-10, där 1 är den vi gillar bäst och 10 den vi gillar minst.
Sedan skulle vi i grupp välja ut tre av dessa 10 som skulle få ett nytt hjärta (och låta resten dö, typ)
lättare sagt än gjort! den ena var värre än den andre och man skulle nog skippa hjärtat till alla och låtit några helt andra få det.


Och med dessa ord avslutar jag detta inlägg.

Hår Ångest!


jag har sån ångest vad det gäller mitt hår just nu. klippa? inte klippa? kort? långt? snedlugg? ingen lugg? vanlig lugg? blond? mellanbrun? mörk?
Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill! förslag tack!
Helt ärligt, vad är det för fel på mig? idag har jag ätit konstant! alltså, hela dagen, hela tiden! jag bara måste ha något i munnen och tugga på. mackor,chokladbollar, mat, godis. ja vad som helst! Nu tänker ni säker "varför inte ett tuggummi?" jo, det ska jag berätta. FÖR LITE SOCKER!!!
Mitt sockerintag idag har verit helt enormt. stannade till och med på affären påväg hem från jobbet och köpte godis. sedan  gömde jag dom i väskan och under pyjamasen när jag kom hem så inte andreas skulle kunna säga något. Får tillräckligt dåligt samvete ändå.
Om jag bara hade rört på mig någon gång ibland hade det kanske inte kännts lika illa.
På måndag, jag lovar!

Jag har ont i magen

och mår lite illa till och från.
Jag måste verkligen börja äta nyttigt och dra ner på allt sött. det här funkar inte!!
Idag ska jag på birsta med Mia, siddan o fille. och jag vill verkligen fika! men Mia som har lite mer självdiciplin än mig ska nog inte ha nåt.
Själv ska jag börja på allvar på måndag. blir så lättirriterad om jag inte får min dos med socker varje dag.
ger mig den här veckan sedan ska det minsann bli ändring!

Nu är iaf den 4e spikad, gäller bara att komma på vad man ska laga för god mat.. Förslag, någon?

bilder från Turkiet kommer, måste bara hitta As kamera. :)