En liten..

uppdatering.
jag vet, jag har blivit fullkomligt värdelös på att blogga numer. även helt värdelös på att lägga in bilder, men ni som läser får stå ut med det helt enkelt.  Det är ju inte precis så ni kan göra mycket åt saken. Det är så mycket jag vill skriva och berätta, men orka! dessutom har jag en annan blogg där jag skriver sånt där nonsens som alla nyfikna själar inte ska läsa. :P

Om tre veckor är jag på gran canaria. :) ljuset i tunneln måste jag säga! ska jag sitta där och skratta åt alla stackare som måste sitta hemma i kylan och skrapa rutorna på mogonen när de måsta kliva upp för att jobba.


Imorn ska semesteransökan vara inlämnad senast kl 09. det kommer jag att glömma... Tänkte inte ha sommarsemester nästa år ändå, men de kan ju vara kul att söka ändå, ligger ju trots alls TREA av typ 150st. yeah.

Lycka

Nu är det kritiska över.
Nu svävar jag på moln!
:D

En liten liten F, 2003.


Sover sött i pappsens säng..


Spanar in farsan.. :)


Det ska börjas i tid!Gissa vem han skrattar åt! ;)


F var helt galen i diskborstar med sugpropp från IKEA. slet ut flera stygen samma månad.


Gillar att åka pulka, dec 2003.

Hur sjukt är  det inte att vår lillfis fyller SEX år i januari!!!
Jisses, var ju bara igår...

Men resan då?

Ja som vanligt i kattisland går inget som det ska. nu kan inte S & M åka till gran canaria som vi planerat, bokat och betalt. inte gör det mig något att det vara blir vi 3, men varför sitta och säga att "de är lugnt" om det inte är det?!  Vi har betalat 12 fucking tusen för flygbiljetterna och får inte ett öre tillbaka om vi inte åker. Jag måste åka! jag har sett fram emot den här julen i månader enbart för att vi inte ska vara hemma och allt var så planerat och smidigt. men nu kan jag väl göra mig beredd på att vinka bye bye till min stol på planet och istället gräva ner mig i sängen och inte kliva upp förrän i juni.
Jag är jävligt pessimistisk och nästan lite arg för det här. Men vafan, bara för att dom inte kan åka borde väl inte det betyda att vi måste stanna hemma? det är ju knappast vårt fel.

give some joy!

Så var det dags igen!

att kliva upp kl 03 kommer för mig aldrig att kännas mänskligt!
trots att det just inte är något problem, eller svårt, kommer jag alltid känna som om det är någon som djävlas med mig bara för att se om jag verkligen kliver upp.
ha ha.. eller?
nej nej, nattåg till storlien sen sova hela dagen innan jag får åka hem.
ännu en dag har ett syfte.

Är jag sambo eller?

När man har en sambo behöver man aldrig vara ensam eller känna sig ensam. Trodde jag ja! A kom hem 06.30 lördag morgon, sa hej, hejdå ,sen åkte han 06.40 igen. Jaja hejdå då.  Han kom hem igen vid midnatt och självklart sov jag då. Så imorse klev vi upp och åt frukost tillsammans, trevligt! :) när man inte sett varandra på 7 dagar och saknar varann som en galning är det alltid trevligt med fukostsällskap. Sen blev det träning med småkillarna och sen åkte han igen. A alltså.. till Blekinge. Kommer troligtvis hem på fredag. Så tills dess är jag ensam igen.
Jag hatar att vara ensam hemma! Visst, jag klarar det. Men det är inte kul att alltid laga mat till sig själv och somna samt vakna ensam i den stora sängen.. Det är ju därför jag är sambo! då slipper man vara så ensam..
Eller hur var det?

ut ur en dröm

Ut ur en dröm och in i mitt hjärta
Kom en känsla och fyllde min själ
Och jag, som reser i tankar
Fylld av visioner ur en dröm
Och jag känner...

Vem bryr sig om alla andra
Så länge vi har varandra
Du och jag
Idag fick jag så sjukt ont i magen att jag fick ringa sjukhuset.
De trodde det var en sträckning.
Jag hoppas jag aldrig sträcker mig igen!
Låter fånigt, men trodde på allvar att nu var det kört.
Nu mår jag bra ch ska till mamma och äta.

Goood Maaat

När jag blir stor ska jag bli lika duktig som Hanna på att laga mat.
Jag ska iallafall försöka.
Men jag tänker aldrig ge mig ut i skogen och plocka svamp eller bär.


Översättning:
Jag blev bjuden på middag hos Hanna idag och hon gjorde jättegod mat!

Trots att hon har feta produkter i maten känner jag mig alltid nyttig när jag ätit där.

Att vakna varje morgon

Att vakna varje morgon
Till en himmel som är blå
Att känna riktig lycka
Är förunnat väldigt få
Men jag har haft den lyckan
Att jag har träffat dig
Och det är det som jag vill säga
Att du är bäst för mig!
    
         AndreasNär jag hör alarmet på mobilen ringa på morgonen med "gimme love" så vaknar jag ganska omgående. så var dock inte fallet idag. Idag var det Takida som spelade och inte fan var det mitt alarm som lät. nej nej, det var ju ringsignalen! Och i andra änden hörde jag en liten liten Marie tala till mig :) Trevligt sätt att vakna på måste jag säga! Dock sämre nyheter, men you can make it! You always do!

Annars har jag drömt många sjuka drömmar inatt, som jag hoppas inte var sann.
Idag ska jag äntligen få min bagel från wayne´s! :D

Pastagalen

Jag har kommit in i en period då jag älskar pasta. Pasta är verkligen hur gott som helst bara man har rätt tillbehör.  Köpte varm kycklingpasta på CoffeHouse By George igår, och det är nog bland den äckligaste pastan jag någonsin ätit. annars går nästan all pasta ner i magen i ett nafs, även nudlar.
Till middag idag blir det dock potatis och sill, känns dumt att laga mat till mig själv då F inte är hemma och A har lämnat mig för att åka till Blekinge och jobba den här veckan.
Till lunch idag åt jag med mor på BK, riktigt bra lunchbuffe där! värt att prova för den som saknar egna idéer.
För den som undrar går det strålande att jobba också. :)