Nothing last forever

Jag ska berätta väldigt konkret och kortfattat vad som hänt mig senaste tiden.
Den 18 juni gick jag till vårdcentralen för att undersöka en knöl på revbenen. den var bara av fett eller vatten, hur som helst helt ofarlig. Samtidigt passade jag på att fråga varför jag haft mensvärk de senaste tre veckorna (utan mens, som inte skulle komma förän om 2 veckor). läkaren gjorde en underökning och konstaterade att livmodern var svullen. "cancer!" tänkte jag, men läkaren sa att det inte behövde vara något farligt och frågade om jag mått illa och kräkts på senaste. berättade att jag varit ut helgen innan (min kortvisit på oskar med sandra) och hade mått jättekonstigt och bara spytt. sedan tog läkaren några tester och efter närmare en timmes väntan fick jag mina provsvar.
Ingen cancer.
Jag var gravid.
jag går hem och berättar för andreas och hoppsan, vi ska tydligen ha barn!
så den 23e juli släppte vi bomben för pappa som blev överlycklig. vilken 50årspresent!
Men som sagt, nothing last forever.
igår, tisdagen den 29e juli (9v 1dag gången) klockan 05:15 får jag missfall i rum 168 på comfort hotell i stockholm.
vissa sitter nog och stör sig på att jag inte sagt att jag var gravid för början, men det är inte precis något man skickar ett sms med! utan jag ville hellre träffas och ta det lugnt innan jag sa det. och eftersom jag själv inte hann smälta det de fösta veckorna kändes det bisarrt att skicka ett sms med det.


Igår kunde jag acceptera det och jag mår helt ok. självklart är jag ledsen och det känns tufft och orättvist, men det är ju ändå något fel eftersom kroppen stöter bort fostret.
Så jag har varit hemma i två dagar, imorn ska jag tillbaka till jobbet. varför ligga hemma och fundera!?

Och slutligen.
idag har jag köpt mig en husvagn.

saknar er,
hoppas vi ses snart!

Lördagsgodis

Sitter i östersund igen. börjar nästan känna mig hemma här. Igår var jag på SATC med mia och emmeli, och jag må säga att filmen var bra! Ganska mycket kunde man ju förutspå, men några små detaljer var ju en överaskning. det är ju så en film ska vara, lyckliga slut är ett måste!
kom hem vid halv 12 eller så och somnade direkt! blev jätteirriterad på att A låg i soffan och sov på film istället för i sängen som jag hoppats på. men det sura försvann så fort mina ögonlock for igen. jag hatar att måste ligga och vrida på mig en evighet innan jag får somna, vilket jag kommer måsta ikväll när vi sover på hotell. trots att jag sover på det här hotellet flera gånger i veckan så har jag så svårt att somna! Fast kanske, kanske kanske, går det lättare nu när A och F är med. slipper jag iaf ligga där ensam.
Såg att det skulle ösregna i huvudstaden imorgon, och att åska och blix också skulle hälsa på. Men då får vi hitta på annat än skansen. Kanske blir det cosmonova eller bara shopping. F bestämmer.


Imorgon fyller för övrigt min beloved sambo år.
och min farsgubbe fyller 50 bast! - Ett halvt jävla sekel!
det ska firas med lunch och paket på onsdag innan jag ska jobba.
han kommer älska sitt paket! det är så fint inslaget, och inte än så värst påkostat men de kommer det bli, det lovar jag! :)
så blir det väl tårtkalas en annan gång. A vill ju inte ens ha kalas, men tårta måste bakas och ätas ändå! såklart!

Nu kommer mitt tåg när som helst.
Until next time,
have a great day!


En tidig måndag morgon

Klockan 05.30 ringde klockan och 05.45 var det dags att kliva upp på riktigt. Sagt och gjort.
Nu sitter jag på basen i Östersund och äter en otroligt god frukostmacka jag gjorde på hotellet innan jag trampade hit. Tåget jag ska åka är 40 min sent så jag hade lika gärna kunnat sova en stund till innan jag klev upp o gick hit. hade kanske hjälpt mot min onda mage.. Undrar när det ska gå  över? magvärken alltså.
appropå magverk...! läs den här artikeln!
http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2895337.ab
nåt du tänker köpa?
tycker det verkar mest läskigt att ha en plastbit uppstoppad, och som man dessutom måste tömma och rengöra flera ggr per dag! disgusting!hur som haver.
Veckans planer är enkla.
Jobba jobba jobba jobba och äta och sova.
Fredag blir det Sex And Tthe City på bio och jag kanske ska ta o boka biljetter snart..
vilka vill hänga på? än så länge är de jag mia o emmeli som är "klara".
och mia snackar om nån cosmo före/efter som tydligen är obligatorisk. we'll see.
Lördag jobbar jag och söndag är familjen i huvudstaden och hittar på något med Felix.


peace out ;P

ett litet test

Sitter i stockholm med mycket lite att göra. så har precis läst igen ungefär hela Erikas blogg. Och vad säger man? Hon är inte riktigt klok. hahaha!
hittade ialla fall ett test som jag också gjorde och vi är inte lik varandra på en fläck.
såhär är jag:

Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, SYO-konsulenter, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.


Vilket faktiskt passar bra in på mig då jag övervägt säkert 50% av de olika karriärvalen. dock inte bibliotikarie. skulle vägra!
Men så hamnade jag på ett inte alls lika yrke...

Vill du prova? se.41q.com