Min Londonresa

hej o hå.
jag har för lite tid.

den 7-9 september var jag i london.
såhär var det där. :)

 sterlingplanet vi flög med. 1½ timme sena...Mor och dotter flyyyyger

Londonkarta, här planeras lördagen.. och sedan börjar vi lördagen men att turista, se alla sevärdigheter.

 Jag på Westminster Bridge med London Eye bakom mig.  Big Ben
 
Och efter att ha gått i en och en halv timme, vad passar bättre än :  ??Vi fortsatte gå och tillslut kom vi fram till målet  Tower Bridge.


Där fanns även en rolig utställning  och min gamla mamma.


  Sen köpte vi lunch  på Marcs & spencer, såklart, och åt vid den kända fontänen vid picadilly. :) derefter blev den en massa shopping. eller iaf en massa spring. vi gick runt vid picadilly och sedan upp på bondstreet, där alla dyra märkesaffärer ligger. jag gick inte ens i en enda. men vi hittade några i vår prisklass också. tex Zara. och andra som jag inte kan komma ihåg vad de hette. till slut kom vi upp på Oxford street och då började vi shoppa lite. det var rea på de flesta stället, men trots det köpte jag det mesta på Primark. Min nya favoritbutik. Kanske inte så mycket kläder jag ville ha, men bästa priserna och de hade ju en hel del annat! köpte skitsnygga prydnadskuddar för £5 tex. underkläder för £3. tillslut var vi så slut att vi tog tunnelbanan tillbaka till hotellet och vilade lite innan vi gick och åt.


vi bodde vid  Hyde park. fast inte i parken såklart! utan på andra sidan bayswater rd och upp en lien bit på gatan queensburough terras. var närmsta t-banestationen. 
efter en lite för kort helg med alldeles för lite tid att hinna med allt man vill var det dags att bege sig mot svenska gränser igen. utan att ha varit på harrod´s eller miss selfriges. men åkte iaf bulle och dubbelbuss. :) Vi åt skitgod lunch på en restaurang med mat från en hel del olika länder, vet inte varifrån min mat kom. men den var sååå god! :) aningen stressade hämtade vi resväskorna och fick byta tåg tre ggr för att komma till Victora Station. sprang till Gatwick express och nu var det bara 30 min till flygplatsen. sen åkte vi hem ned 8 kilos övervikt. haha!

Lite fusk

jag och andreas kom överrens att vi skulle gå ner i vikt, tillsammans. nu får det vara nog med all skitmat och godis varje dag.  Ja, vad säger man. jag fuskar och fuskar. men bara lite.
igår var jag hos gunilla och åt två bullar och lite lite godis. idag åt jag en tårtbit med emmeli. usch vad dålig karaktär jag har.
Men jag hoppas att det går ändå. sakta med säkert.
imorn är det massor med husvisningar som jag vill gå på, men då ska jag jobba. jobba jobba jobba. börjar 9 och slutar vid 22. i härnösand. sämsta överliggningen. blä.
men så är jag nästintill ledig på torsdag ist.

Pontus kom förbi med min resväska förut, så nu ska jag packa klart allt. så kan jag sitter här och bita på naglarna och vara nervös på torsdag. haha! nej förresten, då ska jag träna. och vara nervös. och kankse klippa mig. och städa. hehehe... jag kommer inte ha tid att vara nervös då jag ska göra så himla mycket då.. :)

jag är föresten brunett numer. :)
blondes have no more fun. bara en massa läbbiga snubbar som stöter på en.
no more.

nu ska jag packa klart. jag ska ska ska.
see ya

Måndag i septemberanda

regn regn regn, mulet mulet mulet.
så var det september och innan man vet av det är det vinter igen.
Var tog sommaren vägen!?

Jag vill ha ett hus. såååå gärna! snart skiter jag i vad det kostar bara jag får mitt hus! jag vill inte bo här i det här äckliga området med de äckliga husen och äckliga lekparkerna där äckliga katter kissar och bajsar i den äckliga sanden. snart blir jag galen och inlagd.

köksrenoveringen står still. jahapp.


idag har jag tvättat, eller jag håller på. tänkte att jag ska packa klart redan idag så slipper jag känna stress över det imorn, på min lediga dag. och på torsdag, för då ska allt vara klappat och klart.
ska in på stan imorn tänkte jag, och växla pengar. och fira emmeli. :)
Men det här med packning kan driva mig till vansinne! jag vill bara få det gjort, men det tar sån tid ändå. och jag ska vara borta tre dagar (2½), vad ska jag ha med mig? saken är ju bara den att jag börjar jobba 3 timmar efter hemkomsten så jag hinner inte hem emellan utan måste ha packat klart allt det också. aaaaaahhh! blir stressad bara jag tänker på det.
men nu kom räddningen. tvättstugan, måste hänga tvätten. sen ska jag stryka och börja göra högar av de jag ska ha med mig. :)

hörs.