en dag som alla andra

typ.
har hängt upp gardinerna i sovrummet och i felix rum. det har ju bara tagit sen november och augusti.. Blev lite för mörkt på filles rum, så måste nog smala de gardinerna. Och det blev kanonbra i mitt älskade sovrum.
Igår pratade jag med sandra på msn och hon ska kanske skjuta på thailandsresan, vilket innebär att även jag får skjuta på den. Det löser sig kanske till det bästa eftersom då hinner jag jobba hela perioden ut och när jag kommer hem har jag en hel månadslön kvar på kontot. men sedan vet jag inte alls. eftersom avtalet går ut sedan så kanske jag är arbetslös när jag kommer hem, eller så får jag kanske förlängt då.. Man kanju alltid hoppas!!

Idag kommer min Kille hem. Felix har blivit FYRA år! och jag har saknat honom massor! känns så konstigt tomt när han inte är hemma och rummet står där, ingen som ligger på mattan och kör bilar, ingen som ritar eller skriver och ingen som tar sats från soffan i vardagsrummet för att springa in i köket och ge mig en kram... Det är himla tomt utan honom! :(

det är -5,3 grader ute nu och ingen snö, för den har smält bort. önskar verkligen att vi haft lite snö så vi kunnat åkt lite pulka i helgen.men men!
Nu ska jag försöka städa lite här hemma så det inte är världens kaos här sedan..

over and out.

jag skiter i allt

verkligen!
en dag full av shopping och jag har aldrog varit så ledsen när jag kommer hem.det är fan bara jag som nånsin bryr mig i något.. så varför ska jag fortsätta vara den enda olyckliga?

Jävla EUregler

Ja somliga har ju tidningen och kankse läst om dessa underbara EU-regler som vi på jobbet nu måste anpassa oss efter. Vilket är näst intill omöjligt!!!
Min så kallade brytpunkt är kl 21:15. det betyder att mellan 21:15 idag och 21:15 imorn måste jag ha haft 11 timmars sammanhängande vila/rast. vilket innebär att jag numer kommer att vara hemma bra mkt mindre än tidigare. och har jag otur hamnar denna vila tex i gbg. för där vill jag ju vekligen vara ledig. ?
mongo-regler.
Men ok, jag ska inte klaga allt för mkt. Visst, kvällar hemma kommer det inte vara gott om. Men den här veckan blev bra. Jag jobbar heltid, vilket innebär 38h/v (i genomsnitt) men den här veckan blir det hela 16h! woho. och inga abdrag på lönen blir det heller. Men jag antar att nästa vecka kommer jag inte se skymten av familjen, för då måste jag nog jobba ikapp de 22h jag inte jobbar den här veckan.

Annars är jag uttråkad. börjar lessna på att vara hemma när ingen annan är det. och hinner träffa andreas hela 45 min idag innan jag börjar jobba. woho....

Nej, nu ska jag sortera tvätten.. göra lite nytta, ni vet.