jag ser det snöar

men så var det slut...

så har man hunnit varit på gran canaria OCH firat jul sedan sist.. (inte där alltså) riktigt skönt att komma bort ett tag. hade hoppats på att det skulle vara massa snö och lite minusgrader hemma när vi anlände med nattåget kl 5 på morgonen. men icke. här var det 10 plusgrader och lika lite snö som i spanien.
men men!
finns lite att läsa på resedagboken, men de var ju bara en vecka.. så ska jag lägga in lite bilder där också. 300 kort på en vecka, tycker jag är bra jobbat!
får se om det blir nån resa över jul nästa år, då behöver vi ju knappast fira eftersom fille inte är hemma då...
Men jisses vad mycket paket kotten fick! kommer inte ihåg att vi köpt så mycket. var säkert 20 paket från mig o andreas. o felix öppnade och öppnade..
själv fick jag presenkort hos frissan av bror, halva vitrinskåpet av far och ett guldhalsband med diamanter av min käresta.. :)

Så har jag läst en bok också, som jag tycker man måsta läsa innan man dör. den var inte sorglig, inte dramatisk, inte vrålkul så man skrattar konstant och inte spännande. Den bara var.
underbar och älskad av alla ( och på jobbet går det också bra) - Martina Haag
den tjejen kan skriva med ironi hon! haha!


Vi har snart lagt klart golvet i köket, sen är det nästan klart det rummet med. 2 sovrum, vardagsrumet och köket behöver golvlister. men efter nyår ska vi fixa först hallen sedan datarummet/klädkammaren. Sen kanske vi ska bo här lite och sedan flytta. Man vet aldrig..
Men nu ska jag slänga mig i duschen medan felix ser på film.
ciao!

december utan snö

jag undrar jag när snön tänker komma.. fast jag skulle inte klaga om det inte kom nån förrän julafton, men det är så tråkigt för felix när man inte kan åka pulka och snowracer nåt.
idag skulle jag ha börjar kl 10 men igår ändrade de och jag börjar inte förrän 13, toppen! ska föröska städa lite här hemma för just nu är det en svinstia...
och felix säng behöver renbäddas och dammsugas..
Imorn ska jag köpa en plast gran som vi ska klä.. jag som inte velat fira jul på 5 år vill helt plötsligt, tror det är för att jag för första gången på länge har en familj att fira den me.

Men ingen jul utan snö!

Om 11 dagar åker jag till kanarieöarna. hoppas på bra väder, men chansen är väl ganska liten skulle jag tro.. sist jag var där var det väl inte så jättevarmt, men det var när jag var 14.
Jag andreas o felix blir de som åker. skönt!
sem ska vi spara pengarna och köpa en ny bil.. eller ja, en till bil. tänker inte sälja min!

Nu ska jag återgå till mitt diskande. yeah.